sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Sa nu uitam sa zambim!

Indiferent de problemele si treburile pe care le avem nu trebuie sa uitam niciodata sa zambim. Zambetul ne poate face mai frumosi, atat din punct de vedere fizic cat si sufleteste,zambetul poate atrage mai multe persoane alaturi de noi,mai ceva ca un magnet.De multe ori, un zambet poate face cat o mie de cuvinte.  Daca am face un exercitiu de imaginatie am  ajunge la faptul ca lumea ar fi mult mai frumoasa si mai happy daca vedem oameni zambind ,decat daca am vedea doar oameni tristi si stresati. Zambetul de pe chipul nostru poate sa inveseleasca si pe cel mai trist om de pe planeta,poate sa indulceasca o cafea amara ca fierea si poate incalzi vremea de afara chiar daca sunt grade cu minus. De multe ori suntem acaparati de probleme si de responsabilitati si uitam sa zambim, si fie ca vrem sau nu le dam aceasta stare si celor din jurul nostru. Asa ca nu trebuie sa uitam sa zambim! Smile:). 

2 comentarii:

  1. Îmi place foarte mult poza, ca şi articolul în sine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da oamenii au uitat din pacate sa zambeasca pentru ca majoritatea au ajuns sa fie maturi si adultii si in suflet, au uitat sa mai fie copii.Dupa mine, COPII sunt singurii care nu au uitat sa zambeasca si sa fie lipsiti de griji si de stres tocmai prin puritatea sufleteasca pe care o au si prin inocenta. Daca toti oameii ar incerca macar pentru putin sa fie din nou copiii inocenti si lipsitit de girji ca altadata, ar fii o lume mai happy si cu mai mult zambet.
    Insa oamenii de azi nu stiu altceva decat bani, si in fuga lor continua de a face cat mai multe lucuri si de a duceo cat mai bine uita de fapt sa-si traiasca propria viata frumos si fara stres.

    RăspundețiȘtergere