vineri, 20 ianuarie 2012

Facebook

Pentru ca am amintit si in primul meu post de el i-a venit timpul sa il "barfim" putin. Nu cred ca mai este necesar sa spun ca este cel mai mare si cel mai "atragator" site. Si daca nu toata lumea isi permite sa aiba un cont,toata lumea  isi permite sa aiba cont pe facebook. Cum s-ar spune "daca nu ai facebook nu existi si punct". Este fairplay sa utilizezi facebookul ,dar intr-o limita normala astefel incat sa nu devenim dependenti.Atunci cand devi  " addicted to facebook" situatia devine cam grava si iti poate afecta viata privata si sociala.Facebook este locul unde toata lumea este prieten cu toata lumea chiar daca in realitate nici nu se cunosc sau nici nu se saluta pe strada chiar daca sunt vecini sau colegi. Pe facebook toata lumea posteaza,toata lumea da like si comenteaza la postarile prietenilor si cand se intalnesc pe strada nici nu se privesc. Chiar daca avem in lista o mie si ceva de prieteni sau chiar maximul de cinci mii, nu cunoastem nici jumatate din ei.  Bineinteles ca pe facebook le putem vedea si tine legatura cu cele mai dragi persoane din viata nostra cu care ne intalnim rar si sunt la o distanta mare de noi,putem tine legatura cu colegi si prieteni  cu care nu ne mai intalnim la fel de des. Despre mine pot spune ca ador facebookul  si am nevoie de el ca de aer!:))

3 comentarii:

  1. MADA..cred k exagerezi putin.Adica, eu cred k sunt lucruri pe lumea asta, mult mai importante decat un site de socializare. Dar cu toate astea, sunt de acord cu tine, in privinta partilor lui bune si in privinta faptului ca nu trebuie sa devii dependent de el, pt k nu a fost creat pt asta.Cred k a fost creat cu un scop bun...
    Acum totul se face pe fb;) inclusiv revolutiile,dar sa nu ne bagam in subiecte de politik.
    Sunt multi care folosesc acest site...dar sunt si destul de multi care nu stiu facebookeza;)si cu toate asta au prieteni si socializeaza la fel de mult ca si cei care au sute de prieteni pe fb, sau poate chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. recunosc ca sunt dependent de net:)):)) dar nu de facebook. Facebookul mi se pare ceva misto prin care afli mai multe de apropiati, si nu uiti zilele de nastere ale acestora:))

    RăspundețiȘtergere