marți, 17 ianuarie 2012

Cartea-cel mai bun prieten si un orizont deschis

Cartea,cel mai bun prieten al omului! Ea este singura care nu te judeca,nu te jigneste si te ajuta neconditionat de cate ori ai nevoie. Cartea este prietenul care nu iti pune intrebari stanjenitoare si nu te tradeaza niciodata,ea este mereu acolo cand ai nevoie de ea si de sprijinul ei,ea nu iti spune niciodata ca nu are timp sau ca  e prea obosita si ca nu are chef. Cartea se afla  la locul si la momentul potrivit.
Ne regasim de multe ori in cartile pe care le citim si incepem si noi sa traim aceste sentimente cu ajutorul ei  si devenim din ce in  mai dependenti de ea.  Chiar daca ne dorim sa ajungem la sfarsit sa vedem cum se finalizeaza actiunea atunci cand o terminam avem un mare sentiment de regret, ne dorim sa mai aiba file pe care noi sa le descoperim si actiunea sa se prelungeasca.
Eu ,de regula prefer cartile psihologice,cele incarcate cu trairi sufletesti ce au loc la nivelul personajului,cele in care monologul si analiza psihologica au rolul principal.Mi se par cele mai complexe si interesante carti!voi ce carti preferati?
Si ca sa ajungem la o concluzie asupra titlului pot spune despre carte ca este cel mai bun prieten si un orizont deschis in care descoperi mereu perspective noi!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu